Over ons

iWAD is sinds 2002 een speler op de markt van de informatietechnologieën. Internet World Art Design, afgekort iWAD, is een ambitieuze organisatie met een kloppend hart voor informatietechnologie. Onze kernactiviteiten bestaan uit het ontwerpen en implementeren van websites in de breedste zin van het woord. Wij richten ons primair op het midden- en kleinbedrijf, omdat wij ons daar het meest verwant mee voelen. Zo ook voor (kleine) zelfstandig ondernemers, ZZP’ers, starters en designers.

 

iWAD laat zich het beste samenvatten in de onderstaande steekwoorden:

Het vermogen om snel om te gaan met veranderende en nieuwe omstandigheden. Hierbij worden het gedrag en de werk- en denkwijze op een effectieve en flexibele manier aangepast.

Het zelfstandig voortbrengen van nieuwe, originele benaderingen die de problemen van de klant echt oplossen.

Het vermogen om actief en constructief in te spelen op veranderingen en onzekerheden op de markt. Daarnaast staan we open voor andere patronen, gezichtspunten, werkwijzen en gedachten, waarop wij onze manier van werken afstemmen.

Het signaleren van en het anticiperen op de behoefte van interne en externe klanten.

Gevoel voor en het nastreven en realiseren van standaarden, eisen en normen die van te voren zijn vastgesteld, waarbij wij onze lat zo hoog mogelijk leggen.

Wij zijn in staat om op effectieve wijze te komen tot een optimale output en op een efficiënte wijze zaken ook daadwerkelijk te realiseren

Nieuws