Werkwijze

Uw website of IT klus is bij ons in goede handen.

Wij voeren namelijk al onze opdrachten projectmatig uit. Door middel van onze gefaseerde aanpak wordt naar het gewenste eindresultaat toe gewerkt. Onze projecten bestaan uit zes tot achten fases. Afhankelijk van de omvang en de complexiteit van uw opdracht wordt er een deadline gesteld voor alle fases. Zo weet u wanneer u waar aan toe bent.

1. Intake

Wij gaan een vrijblijvend gesprek met u aan over uw verwachtingen

Op basis van de intake vermelden wij het kostenplaatje in een offerte op maat. De opgestelde offerte is tevens een overeenkomst.

In het siteplan beschrijven we hoe wij denken dat uw site of internettoepassing er uit moet gaan zien.

Wanneer u het siteplan heeft goedgekeurd starten wij aan de bouw van site of toepassing. U krijgt aan het begin van deze fase een link waarmee het hele proces op de voet kunt volgen. In dit stadium heeft u natuurlijk alle ruimte om op- of aanmerkingen te maken.

In deze fase wordt u site of toepassing getest en wordt alles gereedgemaakt om ‘live’ te gaan. In deze fase is er nog ruimte voor eventuele aanpassingen.

6. Testfase

Gefeliciteerd, uw site is klaar en staat online. Nadat uw site online is gezet wordt het gehele proces geëvalueerd om onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

1. Intake

Wij gaan een vrijblijvend gesprek met u aan over uw verwachtingen. Denk hierbij de mailadressen. Om de ruimte dus de grote van het pakket te bepalen wat gaat u met de site doen in grote lijnen, informatief, veel foto's etc. Moet WordPress geinstalleerd worden.

Welke Domein u in gedachten heeft. In zoovere kan ik advies geven. Voor een verhuizing heeft u van de huidige hosting partner de Auth Code nodig en natuurlijk de juiste domein.

4. Domein registratie of verhuizing

Deze stap is registeer of verhuis het domein.

5. Voorbereiden

Mailadressen aanmaken en eventueel mail overzetten. WordPress installeren. 

6. Afwikeling

Daarna zal binnen een korte tijd het domein verhuist zijn.

 

1. Intake

Wij gaan een vrijblijvend gesprek met u aan over uw verwachtingen.

2. Onderzoek

iWAD doet onderzoek naar mogelijke oplossingen voor uw probleemstelling.

3. Offerte

Op basis van de intake en het uitgevoerde onderzoek vermelden wij de beste oplossing voor u met  het bijbehorende kostenplaatje in een offerte op maat. De opgestelde offerte is tevens een overeenkomst

4. Voor installatie

iWAD besteld de nodige hardware en bereidt de installatie voor om alles soepel te laten verlopen.

5. Planning

Er wordt een realistische planning gemaakt voor het uitvoeren van het project. Deze planning is na goedkeuring bindend.

6. Installatie en afwerking

Het project wordt binnen de opstelde planning uitgevoerd. iWAD draagt zorg voor een vakkundige afwerking.

7. Testfase

In deze fase wordt u site of toepassing getest en wordt alles gereedgemaakt om ‘live’ te gaan. In deze fase is er nog ruimte voor eventuele aanpassingen.

8. Oplevering

Gefeliciteerd, uw project is gereed. Nadat het project is afgerond, wordt het gehele proces geëvalueerd om onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Nieuws