iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

C.S. De Kluivenduikers

Een feestelijke website voor C.S. De Kluivenduikers

Dé drijvende kracht achter carnaval in Kluivendijkersrijk (Den Hout) is Carnavals Stichting De Kluivenduikers. Prins Kluif XIII is de grootvorst die tijdens carnaval voorgaat in de feestvreugde.

Een website is voor iedere carnavalsstichting een belangrijk communicatiemiddel. Helaas was de oude website van C.S. De Kluivenduikers onoverzichtelijk. Ze vroegen mij daarom een nieuwe website te bouwen.

Aftellen tot carnaval

Met de aftelklok duidelijk in beeld ziet iedere bezoeker hoe lang het nog duurt voor het feest losbarst. De uitstraling is gemoderniseerd en ik heb gezorgd voor een logische opbouw. Zo kan iedereen de benodigde informatie snel vinden.

Makkelijk aanpasbaar

Natuurlijk heeft de carnavalsstichting zelf ook een inlog gekregen. Omdat de website is gebouwd in WordPress Elementor kunnen ze hem makkelijk zelf aanpassen. Tijdens het bouwen van de site heb ik zelf alle foto’s en teksten geplaatst, maar in de toekomst kan de stichting dit eenvoudig zelf doen.

Werkzaamheden iWAD:

Website

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×