Ervaringen

Hieronder staan diverse ervaringen die men heeft met iWAD Support & Service op 1. Klik hier als u zelf ook een ervaring wilt toevoegen dit word zeer gewaardeerd.

De services van Iwad zijn

reactie-referenties-tutorleren

De services van Iwad zijn top. Hosting is ook perfect. Bart reageert snel op vragen en gaat doeltreffend aan de slag. Ook zijn ondersteuning bij het verbeteren van mijn website was heel fijn en zinvol.

NaamTutorleren VO
22 maart 2021

Voor Bart is nooit iets te veel

alles-hond-referentie

Voor Bart is nooit iets te veel. Hij bouwt niet alleen mooie websites zoals jij het wilt maar hij neemt ook de tijd om uit te leggen hoe je de achterkant van de website moet gebruiken en wanneer je dat niet meteen snapt is dat geen probleem.
Om iets aan te laten passen kun je hem altijd bellen en hij zal het altijd zo snel mogelijk voor je doen.
Ik ben zeer tevreden over zijn manier van werken.

NaamMargriet Luinge
25 september 2019

iWAD doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Een dikke 10 is hier dan ook verdiend. Zeker een aanbeveling waard!!

melvinjansen_referenties

iWAD heeft een geweldige site gemaakt voor Melvin Janssen Hoveniers. Binnen een week was de site in de lucht. Met name de snelheid en flexibiliteit van Bart typeren hem en zijn bedrijf. Snelle reacties op de mail of per telefoon en direct meekijken met de opbouw van de site maken dat je met hem supersnel kan schakelen.

NaamMelvin Janssen
23 april 2017

Jaarlijkse site Veerse Dag site

Veerse Dag 2019

De nieuwe website van www.veersedag.nl is in de lucht. Deze website is tot stand gekomen door sponsoring van iWAD Support & Service op 1 uit Dongen. Bart Hofkens ontzettend bedankt voor jouw hulp. Dankzij jou is de website duidelijk, strak en heel representatief geworden.

NaamLia Keijzers
23 november 2016

iWAD, de ideale partner

Sinds de start van Devoted Designs is Bart dè man als het op ICT aankomt. De service van iWAD is scherp geprijsd, snel en vooral betrouwbaar. Waar iWAD eerst het technische aspect voor mijn eigen site verzorgde, host iWAD nu alle sites in het beheer van Devoted Designs. iWAD denkt mee vanuit het perspectief van de klant en kan daarom overal een mouw aan passen. Devoted Designs zal nog lang met iWAD samen blijven werken!

NaamJesse Verbunt
23 oktober 2016

Litop Site

Iwad heeft voor Litop BV snel en vakkundig een vernieuwde, mooie site opgeleverd. We zijn erg blij met het opgeleverde werk en de support die we van Bart hebben gekregen. Onze site heeft een goed werkende BLOG en een ingebouwd mailingsysteem. Dat laatste is erg handig omdat de nieuwsbrieven die we versturen direct zichtbaar zijn op onze site. Bart heeft ook Facebook in onze pagina geïntegreerd. We zijn een tevreden klant van Iwad en zullen dat nog jaren blijven. Wij kunnen Bart van harte aanbevelen.

NaamJohn Bode
31 december 2014

In 2013-2014 met veel plezier met Bart gewerkt.

In 2013-2014 met veel plezier met Bart gewerkt. Bart is een eerlijke vent en zeer servicegericht. Heeft brede kennis van ICT hardware en brede interesse voor software waardoor hij zich snel systemen eigen kan maken. Bart is een goede ondersteuning voor iedere ICT afdeling, maar kan ook prima als beheerder binnen het MKB functioneren. Bart weet van aanpakken en is een door ieder gewaardeerd collega.

NaamJan-Willem Sies
24 september 2014

Prachtige Site Beauté L’Yvon

beautelyvon-referentie

iWAD heeft een prachtige site gebouwd voor www.beautelyvon.nl. De site heeft een goed werkend CMS systeem en bevat een tool om nieuwsbrieven te versturen die direct aan je site gekoppeld worden.
Bart heeft eveneens een mobile site gebouwd die erg functioneel is. Beauté l’Yvon is zeer content met de geleverde prestatie.

NaamHuub van Strien
1 september 2014

Nieuws