iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Website laten ontwikkelen

iWAD bouwt complete websites voor diverse bedrijven en sectoren. Hierbij ligt de nadruk op de ‘technische achterkant’ van de website. Deze ‘achterkant’ zorgt er namelijk voor dat alle special effects op uw site werken en dat alle apparaten en browsers uw site ondersteunen.

 

Het design van de website

Natuurlijk is het belangrijk dat uw site er mooi uitziet. Mogelijk heeft u al een ontwerp dat iWAD kan gebruiken. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem. Ook daarmee helpen we u graag. Eerst vertalen we uw wensen in een modern ontwerp. Vervolgens bouw ik de website met WordPress Elementor. Deze website wordt gevuld met de teksten en afbeeldingen die u zelf aanlevert. Goed om te weten: ik vind snelheid belangrijk. Uw website kan dus al binnen een paar weken online zijn.

 

Het content management systeem (CMS)

Uw website wordt ontwikkeld in WordPress Elementor en voor een webshop gebruik ik WooCommerce. Deze gebruiksvriendelijke content management systemen hebben veel mogelijkheden om de website helemaal op uw wens aan te passen. U kunt ook makkelijk zelf aanpassingen doen op de website. Doet u dat liever niet zelf? Dan voer ik de gewenste wijzigingen voor u door.

Website Onderhoud

Heeft u al een website maar geen geschikte partner voor het onderhoud?

Ook dan helpt iWAD u graag. Ik kan het onderhoud van de website voor u overnemen, ook als de website ergens anders staat gehost. Het is vaak makkelijker en voordelig om de hosting te verhuizen naar iWAD. Dan kan ik namelijk de website ook regelmatig updaten en sneller schakelen als er iets misgaat.

Een website leasen

Een website laten ontwikkelen is vaak een flinke investering. Bij iWAD valt die prijs gelukkig mee. Maar toch wil ik het nog toegankelijker maken voor u. Voor een vast maandelijks bedrag kunt u een website huren. Wat betekent dit?

 • U heeft geen hoge aanschafkosten
 • U betaalt maandelijks een bedrag van €25 excl. BTW of €40 excl. BTW. Dit is afhankelijk van de omvang van de website
 • De minimale contractduur is 2 jaar
 • De domeinnaam wordt geregistreerd en de hosting wordt geregeld
 • De website wordt up-to-date gehouden (denk aan beveiliging)
 • Ik pas op uw verzoek tussendoor de teksten en foto’s aan
 • Iedere 2 jaar wordt de website grondig herzien
 • De website is geoptimaliseerd voor Google en u kunt de prestaties bijhouden via Google Analytics
 • Na afloop van het contract krijgt u de mogelijkheid het contract te verlengen, alleen door te gaan met de hosting of te verhuizen naar een andere partij
 • De website is en blijft van u

Dit kunt u van mij verwachten

Intake
Intake

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we uw verwachtingen.

Offerte
Offerte

Op basis van uw wensen stel ik een offerte op. Wilt u graag met iWAD aan de slag? Dan ondertekent u de offerte.

Siteplan
Siteplan

In het siteplan beschrijf ik hoe uw site of internettoepassing er idealiter uitziet.

Bouw
Bouw

Na het goedkeuren van het siteplan start ik met het bouwen van uw website of toepassing. Via een link kunt u het hele proces op de voet volgen. Dit geeft u de mogelijkheid om op- of aanmerkingen te maken.

Testfase
Testfase

Uw site of toepassing wordt getest zodat hij klaar is om ‘live’ te gaan. In deze fase kunt u de laatste aanpassingen doorgeven.

Implementatie
Implementatie

Gefeliciteerd! De site staat live. We evalueren het proces om de dienstverlening van iWAD, indien nodig, te verbeteren.

Onderhoud
Onderhoud

Ik zorg ervoor dat uw website up-to-date blijft en blijf bereikbaar om aanpassingen te doen. Ook krijgt u een inlog waarmee u zelf dingen aan kunt passen.

webdesign icoon

Website voor starters

Als starter heeft u te maken met veel opstartkosten. Daarom heeft iWAD een speciaal starterspakket. Dit is een scherp geprijsd pakket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het pakket bevat:

 • Registratie van een domeinnaam
 • Ontwerp van de website
 • Bouwen van de website en inrichten van het content management systeem (CMS)

Dit starterspakket kost eenmalig €800 excl. BTW. Wilt u ook bij iWAD hosten? Dan betaalt u hiervoor het eerste jaar maar €80 i.p.v. € 90  excl. BTW.

Samenwerking met designers

iWAD werkt graag samen met designers voor het technisch bouwen van de door hen ontworpen website. Bent u een designer of ontwerper en op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een kwalitatief hoogwaardige site op technisch en grafisch gebied?
Website ontwikkelen

Nieuws

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×