iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Over iWAD

Support & Service op 1

iWAD ontwikkelt betaalbare websites voor het mkb, stichtingen en verenigingen.  Daarbij staat support en service op nummer 1. Door snel te reageren en behulpzaam te zijn bouw ik een goede relatie op met mijn klanten.

iWAD staat voor Internet World Art Design en bestaat al sinds 2002. In dat jaar wist ik (Bart) dat ik naast mijn baan in de informatietechnologie meer wilde doen met mijn kennis. Door betaalbare websites, hosting en IT-diensten aan te bieden kan ik bijvoorbeeld (kleine) zelfstandig ondernemers, zzp’ers, starters en designers verder helpen hun onderneming op te bouwen. Juist voor deze klanten is een groot webdesignbureau vaak onbereikbaar. Door goed mee te denken en betaalbare diensten aan te bieden help ik hen ondernemen. Veel van mijn klanten komen uit Dongen, Oosterhout, Geertruidenberg en Raamsdonksveer.

Verhuizen van een website

Ook klanten die al een goed werkende website hebben kunnen bij mij terecht. Regelmatig verhuis ik bestaande websites naar de servers van iWAD omdat mijn klanten niet tevreden zijn met hun huidige webbouwer. Ze worden bijvoorbeeld niet goed of niet snel geholpen. Door de bestaande website te verhuizen, kan ik de website voortaan onderhouden.

Ontwikkelen van een extra website

Daarnaast ontwikkel ik regelmatig extra websites voor klanten. Ze hebben bijvoorbeeld al een bedrijfswebsite, maar willen een extra site die is gebaseerd op hetzelfde design. Denk aan een Werken bij site of een tijdelijke actie pagina.

Nieuws

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×