iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Bezig met Training Kansen zien, kansen grijpen via IMU

Delen
Delen
Delen

Bijgewerkt op: vrijdag 20 mei 2022


Omdat ik mij wil blijven ontwikkelen heb ik de training ‘Kansen zien, kansen grijpen’ gevolgd bij de Internet Marketing Unie. Hier leerde ik over hoe je jezelf goed kunt positioneren in de online wereld. Belangrijke kennis voor mijzelf, maar ook voor mijn klanten.

https://www.imu.nl/

internet-marketing-universiteit

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×