iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Restaurant Merlina

Nieuwe website voor restaurant Merlina

Asian Fusion Restaurant Merlina is bekend in de wijde omtrek van Breda. Het restaurant wilde haar goede naam online verder uitbreiden. Ze vroegen mij daarom een nieuwe website te bouwen. De website moest een chique uitstraling hebben waarmee ze zich onderscheiden van andere Aziatische restaurants.

Bestellen of reserveren via WhatsApp

Namens iWAD ontwikkelde ik een moderne website in WordPress. De website is voorzien van een handige WhatsApp knop zodat klanten heel eenvoudig kunnen bestellen of reserveren. Het ontwerp baseerde ik op een aantal voorbeeld sites die Merlina met mij deelde. De teksten en foto’s heeft Merlina aangeleverd.

Merlina is heel tevreden met het eindresultaat en de eerste bestellingen stromen al binnen.

Wilt u ook zo’n handige WhatsApp knop op uw website? Of twijfelt u over een andere uitbreiding? Ik help u graag. Neem gerust contact op.

Werkzaamheden iWAD:

Website, Onderhoud en Hosting

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×