iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Melvin Janssen Hoveniers site vernieuwd en online.

Delen
Delen
Delen

Bijgewerkt op: zaterdag 14 mei 2022


Melvin Janssen Hoveniers wilde graag een nieuwe website die uitging van een bestaande lay-out. Dit heeft iWAD met veel plezier verzorgd. Ook de klant was zeer tevreden. Ik ontving een prachtige review:

Bart/iWAD heeft een geweldige site gemaakt voor Melvin Janssen Hoveniers. Binnen een week was de site in de lucht. Met name de snelheid en flexibiliteit van Bart typeren hem en zijn bedrijf. Snelle reacties op de mail of per telefoon en direct meekijken met de opbouw van de site maken dat je met hem supersnel kan schakelen. Bart doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Een dikke 10 is hier dan ook verdiend. Zeker een aanbeveling waard!!

Ga naar de site

Melvin Janssen Hoveniers

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×