iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

iWAD gaat internationaal

Delen
Delen
Delen

Inmiddels heeft iWAD al meerdere sites gemaakt voor Engelse autodealers. Recent leverde ik de website www.bsscarsales.co.uk op. BSS wilde een site die er netjes en professioneel uitziet. Een site waar klanten makkelijk vinden wat ze nodig hebben.

Op aanbevelen van Auto’s Star kwam BSS bij iWAD terecht. Samen brainstormden we over het ontwerp van de website. Welke informatie moet erop staan en wat willen we dat de bezoeker doet? Dit resulteerde in een website met een gebruiksvriendelijke structuur en een overzichtelijk design.

BSS vond de samenwerking soepel verlopen omdat ik tijdens het project regelmatig vroeg om feedback. Ze zijn dan ook erg tevreden met de website. Neem zelf ook eens een kijkje.

Neem zelf ook eens een kijkje.

bss-car-sales-referentie

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×