iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Alles Kunst omgebouwd

Delen
Delen
Delen

Vorige maand deelde ik al de succesvolle overstap van alleshond.nl naar WordPress Elementor Pro. Inmiddels is ook de website van Alles Kunst omgezet. Beide labels zijn van dezelfde eigenaresse. Toen zij eenmaal zag hoe makkelijk het is om met dit cms zelf de site te wijzigen, was direct duidelijk dat dit ook meerwaarde biedt voor Alles Kunst.

Op de website van Alles Kunst worden regelmatig nieuwe workshops en kunstwerken toegevoegd. iWAD heeft dit heel overzichtelijk geprogrammeerd met Advanced Custom Fields. Hierdoor ziet de beheerder invulvelden voor vaste onderdelen zoals de ‘datum’ en ‘locatie’. Na het invullen van deze velden komt dit automatisch in de juiste opmaak online te staan.

Overstappen op WordPress Elementor Pro

WordPress Elementor Pro is extreem gebruiksvriendelijk. Het is daarmee een ideaal cms voor iedere ondernemer die regelmatig de eigen website wil updaten. Heeft u een website die er goed uitziet maar niet makkelijk aan te passen is? Dan adviseer ik u om uw website na te laten bouwen in Elementor Pro. iWAD helpt u hier graag bij. U behoudt dan het ontwerp waarover u zo tevreden bent én kunt vanaf dat moment de website makkelijk onderhouden.

Ik wil hier meer over weten

Alles Kunst

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×