iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Website Dierenkliniek Dongemond keert terug bij iWAD

Delen
Delen
Delen

Bijgewerkt op: vrijdag 8 december 2023


Een tijd geleden besloot Dierenkliniek Dongemond haar site te verhuizen van iWAD naar een andere webdesigner. Ze vonden het onderhoud van hun website te ingewikkeld en de lay-out was toe aan een opfrisbeurt. Waarom de dierenkliniek inmiddels weer terug is bij iWAD leg ik graag uit.

De oude website van Dierenkliniek Dongemond was gebouwd in een oude versie van WordPress. De medewerkers vonden het lastig om dingen op de website aan te passen. Via een kennis kwamen ze uit bij Wix. Dit is een cloud-gebaseerd platform voor webdesign.

Wix bleek lastiger dan gedacht

Nadat de kennis de website in Wix had gebouwd, bleek het onderhoud hiervan veel ingewikkelder te zijn. De kliniek meldde zich daarop weer bij iWAD. Inmiddels was ik overgestapt op WordPress Elementor. Een super gebruiksvriendelijk content management systeem. Dit zag de dierenkliniek wel zitten.

Modern én makkelijk te onderhouden

De website in Wix werkte dan misschien niet handig, hij had wel een moderne uitstraling. Daarom heb ik die website nagebouwd in WordPress Elementor. Via de admin-omgeving kunnen de medewerkers van Dierenkliniek Dongemond makkelijk zelf aanpassingen doen. En komen er nieuwe medewerkers bij? Dan wordt hun info makkelijk aan de site toegevoegd via speciale invulvelden. Extra gebruiksvriendelijk dus.

De IT van Dierenkliniek Dongemond ben ik al die tijd blijven doen. Fijn dat nu ook de website weer terug is bij iWAD!

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×