iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Digitalisering van de facturen van de Veerse Dag

Bijgewerkt op: vrijdag 8 december 2023


Jarenlang verstuurde de Veerse Dag haar facturen handmatig. Op papier hielden ze bij welke facturen waren betaald. Tot nu. Vanaf nu gaat alles automatisch.

Sneller en eenvoudiger factureren

Inmiddels is iWAD al 20 jaar betrokken bij de Veerse Dag. Hét feest van Raamsdonksveer. Al jaren ben ik verantwoordelijk voor de website. Afgelopen jaar sprak ik met de penningmeester over het heidense karwei van de facturatie. De sponsoren werden met de hand bijgehouden om zo iedereen de juiste factuur te kunnen sturen. Dat moest anders.

Gemak dient de mens

Voor de Veerse Dag heb ik een tool geprogrammeerd waarin zij makkelijk sponsoren kunnen bijhouden. De factuur wordt in de tool gegenereerd en vervolgens verstuurd. Komt de betaling binnen? Dan is één druk op de knop voldoende om dat te registreren. Dat biedt alle betrokkenen een handig overzicht. De penningmeester heeft het systeem uitgebreid getest zodat we helemaal klaar zijn voor de editie van 2024.

Werkzaamheden iWAD:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×