iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Een opfrisbeurt voor uw website

Delen
Delen
Delen

Bijgewerkt op: vrijdag 10 juni 2022


Met een regelmatige opfrisbeurt zorgt u ervoor dat uw website weer helemaal up-to-date is. Dat maakt dat het niet altijd nodig is te investeren in een hele nieuwe site. Ik leg uit wat de voordelen zijn van het updaten van een website én laat zien hoe ik dit op iWAD.nl toepas.

Waarom het belangrijk is een website te updaten

Via uw website leren potentiële klanten uw bedrijf kennen. U wilt uzelf van uw beste kant laten zien. Dat betekent dat de site er modern uit moet zien, hij moet goed werken en de teksten laten zien wat u in huis heeft.

Op het moment dat de website de lucht in gaat, voldoet hij waarschijnlijk helemaal aan uw wensen. Maar na verloop van tijd verandert dat. U ziet bijvoorbeeld:

  • Dat de website erg traag wordt
  • Dat onderdelen niet meer goed werken of er ontstaat een beveiligingslek
  • Dat het design ‘ouderwets’ aanvoelt of dat u niet meer op de foto’s lijkt
  • Dat de teksten niet meer aansluiten bij wat het bedrijf nu doet of hoe u het bedrijf wilt presenteren

Hierdoor laat u kansen liggen. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Natuurlijk is het mogelijk een nieuwe website te ontwikkelen. Maar in sommige gevallen is het ook mogelijk de huidige site te behouden. Met een aantal aanpassingen voelt hij dan weer als ‘nieuw’.

Recent heb ik ook de website van iWAD zo’n opfrisbeurt gegeven.

Aanpassingen op de website van iWAD

Als webdesigner heb ik het geluk dat ik zelf alle technische aanpassingen kan doen. Op het gebied van vormgeving en teksten heb ik hulp gekregen van Jesse (Devoted Designs) en Danielle (Satdesign). De belangrijkste veranderingen zijn:

  • De website is strakker en beter uitgelijnd
  • De opmaak van de pagina’s is vereenvoudigd zodat er meer aandacht is voor de inhoud
  • Bij het portfolio zijn filmpjes geplaatst met een preview van de website
  • De teksten zijn herschreven zodat ze beter laten zien waar iWAD voor staat

Daarnaast geef ik de site natuurlijk regelmatig een beveiligingsupdate.

Is uw website toe aan een update?

Ik help u graag uw website weer klaar te maken voor de toekomst. Dat kan ook als het een WordPress website is die niet door iWAD is ontwikkeld. Door de ‘achterkant’ te bekijken schat ik in of een update van de website zinvol is of dat u misschien toch beter bent geholpen met een nieuwe site. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

iWAD 20 jaar bestaan

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×