iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Alles Hond

Delen
Delen
Delen

Alles-Hond: de leukste hondenschool in Geertruidenberg en inmiddels al een aantal jaar tevreden klant van iWAD. De oorspronkelijke website die iWAD voor Alles-Hond maakte in 2019 is recent vervangen. De website is nu gebouwd in WordPress Elementor Pro waardoor het heel makkelijk is om de website te onderhouden.

Eigenaresse Margriet vindt het belangrijk om de site zelf te kunnen onderhouden. Zo plaatst ze bijvoorbeeld regelmatig nieuwe hondencursussen. iWAD heeft aangeboden de website om te zetten naar WordPress Elementor Pro om dit te vereenvoudigen. In Elementor ziet de website er voor de beheerder namelijk hetzelfde uit als voor de bezoeker. Hierdoor heeft de beheerder een goed overzicht en is het direct duidelijk wat het effect is van een wijziging.

De nieuwe website is zo ingericht dat er vooraf ingestelde pagina’s zijn met daarop diverse elementen. Dit maakt het voor de eigenaar van Alles-Hond makkelijk om zelf een nieuwe pagina toe te voegen. De juiste elementen staan immers al op de pagina, alles wat nog moet gebeuren is het toevoegen van de juiste tekst en foto’s.

Over de samenwerking met iWAD schreef Alles-Hond eerder al het volgende:

Voor Bart is nooit iets te veel. Hij bouwt niet alleen mooie websites zoals jij het wilt maar hij neemt ook de tijd om uit te leggen hoe je de achterkant van de website moet gebruiken en wanneer je dat niet meteen snapt is dat geen probleem.
Om iets aan te laten passen kun je hem altijd bellen en hij zal het altijd zo snel mogelijk voor je doen. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van werken.
Heeft u ook behoefte aan een website die u makkelijk zelf kunt onderhouden? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×