iWAD – uw betrouwbare partner voor webdesign, hosting en IT-diensten

Hoe mobielvriendelijk is uw website?

Delen
Delen
Delen

De mobiele versie van een website wordt steeds belangrijker. Het percentage gebruikers dat een website alleen op hun smartphone bekijkt (en dus niet op de desktop) blijft toenemen. Natuurlijk is het percentage mobiele gebruikers niet voor iedere website gelijk. Het advies van IWAD is om sowieso extra belang te hechten aan de mobiele weergave van uw website als uw doelgroep bestaat uit particulieren.

Een modern menu

Een onderdeel van de mobiele weergave van uw site is het menu. Meestal is het menu te openen door op een icoon te klikken met drie streepjes. Aan deze herkenbare vorm heeft dit menu zijn naam te danken, het wordt ook wel het hamburgermenu genoemd. Dit menu kan op verschillende manieren worden ingericht. Een modern design van het menu komt fris en gebruiksvriendelijk over. Bekijk hieronder de verbetering tussen de oude en nieuwe versie van het menu van iWAD.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk in het design van een mobiel menu. Wilt u ook de mobiele weergave van uw site en/of uw menu verbeteren? Stuur dan een mail naar b.hofkens@iwad-online.com of neem contact op via de website.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld door uw gebruik van hun diensten.

×